dilluns, 10 de març del 2014

Segona etapa (Torrent-Godelleta)

[Castellano]

Comencem la segona etapa de les Marxes de la Dignitat 22M de la columna del País Valencià. Eixim del centre social "La Llavor" a les 9:30, agraint el gran acolliment de les companyes i el seu suport; sense l'ajuda del poble, aquest camí no seria possible amb un total de 26 persones.

Eixint en direcció a Godelleta, la policia local de Torrent ens aconsella agafar un camí secundari que va resultar ser més llarg i amb molta menys visibilitat.

Els i les companyes de l’avançada, amb la seua bona picardia, han aconseguit millorar l'acord amb l'alcalde de Godelleta, el qual al principi només ens oferia unes grades amb sostre, i així al final hem pogut dormir en uns calents vestuaris.

Hem arribat a les 15:30 a menjar, una dutxa calenta les que han tingut eixa sort per a relaxar el cos i posteriorment celebràrem una assemblea popular amb part del poble compartint un berenar i rebent la solidaritat i suport del poble de Godelleta, uns rics ous i una bandera republicana que acompanyarà els nostres passos fins a Madrid.

Ens anem a dormir, demà seguirem la marxa, amb força i il·lusió pel que estem construint. Sabem que anem pel bon camí, el de la lluita unitària i la transformació d'aquest sistema.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada